Olika sätt att börja träna i Stockholm

För den som vill börja träna Stockholm finns många möjligheter. Vill du börja träna men vet inte var du ska börja? Här går vi igenom några av alternativen.

Börja träna på gym

Många gym finns tillgängliga både i förorterna och i stadens centrala delar. Det tillåter invånarna att träna både på fritiden och under exempelvis lunchraster. Om du känner dig sugen på gym kan du till att börja med fundera på om du vill träna i närheten av ditt hem eller i anslutning till jobbet. 

Du som vill börja träna Stockholm och väljer gym kan också ta hänsyn till utbudet. Finns det klasser eller inte? Hur många olika maskiner finns på plats? Finns det personal? Vad som passar beror naturligtvis på dina intressen och mål med träningen.

Börja träna Stockholm utomhus

Om du föredrar att träna utomhus kan du leta upp gruppträningar som hålls utomhus. Vissa gym erbjuder till exempel yoga och löpning i grupp utomhus. Det finns många utegym på olika platser i staden, liksom friluftsområden. På friluftsområden finns ofta löparslingor i skogen, samt möjlighet till orientering och längdskidåkning. Sporthallar med friidrottsbanor, tennisbanor och fotbollsplaner finns tillgängliga lite överallt i länet. Varför inte testa på allt möjligt?