Akono AB håller köket brand- och rökfritt

Samlas det mycket os i köket när du lagar mat? Kanske försvinner inte matlagningsröken trots att fläkten är på? Det kan bero på att ventilationen ovanför spisen, imkanalen, är smutsig eller tilltäppt.

Imkanalen måste rengöras

Akono AB kan hjälpa dig att hålla ditt kök rökfritt. Om din imkanal är smutsig gör det inte bara att rök och matos stannar kvar längre i köket. Det kan också leda till att en eventuell brand gör mycket mer skada än den hade behövt om allt stått rätt till i kanalen. Brinner något på spisen, en glömd stekpanna till exempel, sprids elden snabbare till fläkten och imkanalen om kanalen är full av gammalt fett och avlagrade partiklar.

http://www.akono-blogg.se/
http://www.allabolag.se/5590396874/akono-ab
http://www.ventilationstips.se/
http://www.merinfo.se/foretag/Akono-AB-5590396874/2kgdlu2-1kvjg 

Det Akono AB gör för att minska risken för detta är att rensa och rengöra imkanalen. Den blir glänsande och som ny. Resultatet blir att branden i stekpannan håller sig bara där under en längre tid, kanske så länge att du hinner upptäcka och släcka den. Akono AB ser samtidigt till att luften i köket blir friskare och mer hälsosam att andas. Oönskade lukter försvinner eftersom imkanalen kan suga ut den smutsiga luften. Att låta Akono AB rengöra kanalen gör också att den håller längre.