Anteckningsblock – det perfekta alternativet

anteckningsblockIdag skriver majoriteten av befolkningen på dator, oavsett om det är jobbrelaterade saker, skolanteckningar eller skrivande på fritiden. Datorer är snabba, har mycket minne och sparar anteckningarna på ett snyggt sätt. Men är datorer alltid den bästa lösningen när man behöver skriva ned något?

Anteckningsblock, gamla hederliga anteckningsblock kan verka tråkiga och onödiga i jämförelse, men så är inte alls fallet! Ett exempel är att anteckningsblock är mycket smidigare att ha med sig än datorer, som kan bli tunga och otympliga. Surfplattor, som vissa nog skulle komma in med nu, är smidigare än datorer men inte så enkla att skriva på. Knapparna är ofta små. Det bättre alternativet är därför anteckningsblock som har liten storlek och dessutom låter användaren skriva med sin egen handstil.

Något annat fördelaktigt med anteckningsblock är möjligheten att komplettera med bilder där det behövs, exempelvis under en skollektion. Den som skriver på fritiden kanske också gillar att dekorera texterna med små teckningar vilket inte är möjligt på datorer och surfplattor. Anteckningsblock är dessutom perfekta att ta med ut i naturen oavsett om solen skiner eller om det regnar lite. Man behöver inte kisa för att se eller vara orolig att allt man har i det ska försvinna!