Notes gör dig snabbtänkt

notesMed notes kan du snabbt och enkelt städa undan oredan på kontoret eller i vardagsrummet. Notes är, med sina glada färger och klisterremsor det optimala för den som behöver få extra koll på vad alla pappershögar och tidningsbuntar innehåller utan att behöva skaffa pärmar och lådor att lägga dem i. Med notes kan du skapa mer ordning av den ordning som redan finns, utan att behöva sortera pappren ytterligare – åtminstone om du är ute efter snabb ordning. Du tar din lapp, skriver på den vad högen innehåller och klistrar den på pappret som ligger högst upp. Klart!

Har du många högar med papper om olika saker kan du med hjälp av notes enkelt se snabbt vad som är vad. Har du riktigt bråttom vill du kanske inte behöva läsa texten på lapparna – om du skaffar en blockkub med notes i olika snygga färger kan du sortera dina högar efter ämne och färg. Blå notes i färg kan står för exempelvis ekonomipapper medan rosa betyder papper från en viss klient. På detta sätt behöver du bara kasta en blick på högarna för att veta vad de innehåller vilket gör att du automatiskt rensar bort de oväsentliga. Notes gör dig snabbtänkt, helt enkelt!