Babyliss plattång, för dig med lockigt hår

babyliss plattångDet är enkelt att tro att man behöver en hel uppsjö med verktyg för att skapa olika frisyrer. En för en bågig frisyr, en för att skapa lockar och såklart en tredje bara för att skapa en rak frisyr.

En Babyliss plattång kan dock hjälpa dig att skapa samtliga, med ett och samma verktyg!

Med en babyliss plattång kan du enkelt variera din frisyr från dag till dag, perfekt när man inte vill spendera dyra pengar på många olika maskiner, verktyg och metoder. Eftersom utvecklingen på dessa produkter ständigt går framåt kan du med hjälp av din Babyliss plattång snabbt vara igång och uttrycka dig och din stil på kreativa sätt. Värmeplattorna kommer i flera olika material beroende på modell. Babyliss plattång erbjuder bland annat värmeplattor i metall, teflon och den moderna favoriten keramik. Med en Babyliss plattång med värmeplattor av keramik får du tre fördelar i en smäll; en otroligt snabb uppvärmningstid så att du snabbt kan vara igång, värmeplattor som gör minimal skada på ditt hår och låg friktion mellan ditt hår och värmeplattorna. Dessa funktioner är alla saker som återfinns i de olika modellerna, som finns i en mängd storlekar och prisklasser.

Leta reda på en Babyliss plattång som passar dig redan idag!